Nejste přihlášen/a.
potřebuji novou el.pilu na pořezání stromů, šíře kmenů cca 30 cm, ať není moc těžká a je spolehlivá na co se mám při hledání zaměřit? díky za rady
Dolmar ES2136 pily.heureka.cz/...
Jejího předchůdce ES2135 mám přes 10 let a furt jede bez problému. Stejnou v modré barvě dělá Makita - el. část je od Makity/ řezná část od Dolmaru (mmch. první výrobce řetězové pily na světě). Profi pila. Papírově je těžká (5,7 kg), ale je výborně vyvážená (motor v ose) a řeže dobře, tak je celkově únava menší než se slabší s motorem do strany.. Dop. vyzkoušet. Jediný co mi vadí je rychloupínání lišty, radši mám klasiku na dva šrouby a čelní napínák, rychlo má jeden šroub a připadá mi fórové (ale drží a funguje bez problémů) Moje verze nemá nastavitelné mazání, tahle novější už ano.
Používám delší dobu tuto od Narex-u. Před ní Bosch, Makita; nakonec se mi nejlépe dělá s Narexem...pro palivové dříví bezproblémová..
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.