Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou el.pilu na zahradu

Od: sykorkaa odpovědí: 4 změna:

potřebuji novou el.pilu na pořezání stromů, šíře kmenů cca 30 cm, ať není moc těžká a je spolehlivá :) na co se mám při hledání zaměřit? díky za rady

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

asd1
hodnocení

2x

Dolmar ES2136 pily.heureka.cz/...

Jejího předchůdce ES2135 mám přes 10 let a furt jede bez problému. Stejnou v modré barvě dělá Makita - el. část je od Makity/ řezná část od Dolmaru (mmch. první výrobce řetězové pily na světě). Profi pila. Papírově je těžká (5,7 kg), ale je výborně vyvážená (motor v ose) a řeže dobře, tak je celkově únava menší než se slabší s motorem do strany.. Dop. vyzkoušet. Jediný co mi vadí je rychloupínání lišty, radši mám klasiku na dva šrouby a čelní napínák, rychlo má jeden šroub a připadá mi fórové (ale drží a funguje bez problémů) Moje verze nemá nastavitelné mazání, tahle novější už ano.

hodnocení

2x

Používám delší dobu tuto od Narex-u. Před ní Bosch, Makita; nakonec se mi nejlépe dělá s Narexem...pro palivové dříví bezproblémová..

jofa*
hodnocení

2x

Na výkon a délku lišty- Narex 35-25. Mám doma a naprostá spokojenost. Slabší výkonem bych nechtěl. (2 500 W).

jabraka*
hodnocení

0x

stihl.cz/...

Viděl jsem v práci stromolezce.Během 20 minut zbavil obrovský ořech většiny přerostlých větví.Asi bych takovou pilu preferoval.Hlavně je superbezpečná.

JB

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]