Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak se jmenuje květina

Od: evam odpovědí: 6 změna:

Dobrý den,

dostala jsem květinu. Obrázek přikládám. Květ má kulatý, červený, jako pichlavá koule. Stonky listů jsou hnědě čárkované. Letos mi prý ještě nepokvete. Na zimu se ukládá do bezmrazé místnosti, uvadne a na jaře znovu vyráží

Děkuji za odpověď

Eva

Jak se jmenuje květina
Jak se jmenuje květina #2

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hahanaj*
hodnocení

2x

Napadá mě jedině krvokvět

doplněno 12.05.19 19:43:

zde fotka

Jak se jmenuje květina #3
72mona
12.05.19 20:17

*palec2*

Dokud žila babička, měla je v květináčích asi 3. A protože nevěděla, jak se to jmenuje, říkala tomu poeticky "záchodová štětka". Mám dojem, že to vystihla naprosto bezchybně. :-D Jaga.

liska5
13.05.19 10:08

Přesně *smich*

hodnocení

2x

Ano, je to krvokvět. Existuje i bílý. Mám ten červený a ať dělám co dělám, mně teda nekvete. Mám ho od maminky a té kvetl vždycky. Dala mi sice rady, jak na něj. Ale já budu asi nějaké "levá". Přitom vypěstuji mnoho jiných květin s úspěchem, ale s touto to teda neumím.

evam
hodnocení

Děkuji za odpovědi. Já jsem znala krvokvět jen "sloní ucho" a nikdy jsem nechápala, proč má bílý květ. Ale už jsem to dohledala, tak uvidím, jestli pokvete. A taky jsem se dočetla, že je hodně jedovatý.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]