Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Azalky japonské,proč krátce kvetly

Od: juglans® odpovědí: 4 změna:

Dobrý den vespolek..Tak jsem se těšila asi týden z rozkvetlých a něktěrých teprve nakvétajících Azalak,jelikož jsem byla zvědavá,jaké vlastně budou,objednala jsem a vysadila vloni..A najednou dorána bylo po květu.Tak si říkám,jestli chladem,nejspíš asi ano?Je ale divné,že opodál,sice o trochu chráněnějším místě,letité Azalky pěkně kvetou..Jestli to není také tím,že tyto mladé,nejsou zatím nic moc,než pořádně vzrostou..Prosím vás nestalo se někomu něco podobného,že letos jste přišly o květy?Jen chci zmínit,že ještě,než se to stalo,tak jsem je zalila,takže suchem to nebylo..děkujki za názory.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

0x

A mají v půdě dostatek rašeliny?

hodnocení

To víte že mají,docela jsem se s tím opravdu zabývala,ani vlastně v okolí,lidi tolik Azalkám nedávají..

Ale děkuji za starostlivost,je na místě se zeptat.

72mona
hodnocení

0x

Ano, letos u nás byly noční mrazíky, kterým předcházely denní vysoké teploty. Takže muchovník ani nestačil vykvést, jabůňka půlku květů přešlých, pierisy to samé - polovina mladých nárůstů, ruj vlasatá (golden) taky... No, docela nářez. M.

hodnocení

Tak to tak bude,že pomrzly.Ještě jsem koukala na opadavé azalky,no,také mají spálené listy a poloviny z nich jsou sice poupata,ale jak pokvetou bez listí,kdoví..děkuji vám za reakci

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]