Nejste přihlášen/a.
Zdravím příznivce zeleně, nemáte někdo zkušenosti s Eucalyptem Gunnii? Mám jej zhruba měsíc doma, nejdříve začaly usychat nové lístky a výhonky, tak jsem zvýšila četnost zálivky a rosení a nyní mi od spodu květináče žloutnou listy. Myslíte, že se jedná o přemokření, jak se domnívám? Na internetu nemohu o tomhle druhu konkrétně nic najít. Předem moc děkuji za info.
I já vás zdravím, hned na prvním odkazu ,,e.gunnii pěstování,, je o něm psáno, nevím, kde jste hledala.
Eukalyptus je ve své domovině téměř bažinatá rostlina - po část roku, většinou se pěstuje v květináči jenž stojí v hlubší misce, ve které je stále trocha vody, ke zdárnému růstu potřebuje i vyšší vzdušnou vlhkost a hlavně hodně vody, v zimních měsících vlivem snížení slunečního svitu a zastavení růstu, zimujeme v chladnu s minimem zálivky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.