Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kdo pozná hlíznatou květinu z parku

Od: dagmarmartinko odpovědí: 10 změna:
Kdo pozná hlíznatou květinu z parku #2
Kdo pozná hlíznatou květinu z parku #3

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

6x

Kokořík vonný

A to je jako normální, trhat květiny, které rostou v parku pro všechny?

dagmarmartinko
hodnocení

Ujišťuji vás že jsem ji utrhla v leso parku, kde to není zakázané a navíc v miste mezi dlažbou na cestě kde by ji zahradnici stejne odkopli, takže vaše reakce je přehnaná...a vůbec nesnášenlivá, nevím co víte a ani to nechci vědět

Nechtěla jsem sem psát, ale aspoň nelžete. Kokořík potřebuje kyprou půdu a mezi dlažbou nikdy neroste. Už jen z toho, ž e tak podrážděně reagujete, cítíte vinu, že jste ničitel.

72mona

@sisi - není na místě kárat. Je to jedna rostlinka, ne hrst.

Víte, jak se dříve zkoumaly nové živočišné druhy? Prostě se takový živočich usmrtil a poté pitval. Myslím, že v rámci objevů byla napáchána mnohem větší škoda, než jedna vyrýpnutá rostlinka. A kokořík nepotřebuje kyprou půdu. M.

Tak jo. Jenže když se dříve třeba napichovali motýli na špendlík, tak jich bylo 20x více než dnes.

jofa*

Jako konvalinka i kokořík si najde skulinku i mezi betonem pokud roste v blízkost. No a kdyby někdo potřeboval a měl cestu Podkrkonoším, tak mu kus odreji (prvním dvěma).

telepatie

Telepatie:-D zrovna dnes jsem vyfotila to samo, (chtěla jsem se zde zeptat co to je), mám toho hooodně na zahradě a nevěděla jsem co to je. Každým rokem se to rozrůstá více a více.

telepatie

Na podzim plánuji překopat složení zahrady, tak jsem chtěla vědět co to budu rušit.

jabraka*
hodnocení

1x

Osobně jsem tuto rostlinu také viděl růst ze škvíry kamenné zídky u dlážděného chodníku.Za zídkou byla slušná zahrada.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]