Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Mohli by ste mi trochu pomoc?

Od: huller odpovědí: 4 změna:

Ahoj potřeboval bych pomoc se 3ma ukolama Nikde na webu jsem nenašel seriozní odpověd. Na každý ukol mam odpovědět cca ve 3 větách.
1) Zpracování půdy v Ekologickém zemědělství.
2) Regulace škodlivých činitelů v Ekologickém Zemědělství.
3) Zásady skladování a zpracování bioproduktů

Děkuji za odpovědi.

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

lidus*
hodnocení

0x

Zkuste trochu pohledat a odpovědi máte, třeba i zde je něco ¨pro vás.

home.zf.jcu.cz/...

agronavigator.cz/...

Regulace výskytu chorob ... a ekologickém zemědělství

Zavedení systému účinných opatření k regulaci plevelů je základním předpokladem rozvoje ekologických zemědělských podniků a její nezvládnutí je nejčastější příčinou neúspěchu ekologickýchhospodářství.

blbablondyna*
hodnocení

0x

Lidi, proboha, napred se naucit hledat (na wikipedii to je)

ukulele*

Bohužel je to nejrozšířenější nešvar tazatelů na poraďte. A vždy mě velice pobaví hlášky, všude jsem se dívala, nikde to nemohu najít, někdy mi připadá, že by tazatelé chtěli, aby našli odpověď i se svojí adresou a rodným číslem!

lidus*

Pochopte, že student má tolik lepších věcí na práci, že na nějaké blbé otázky nemá čas. Už jsem se naučila nedávat jednoznačnou odpověď a v podstatě úkol vypracovat ale ráda poradím co si má přečíst a kde hledat.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]