Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Vyhřívací podložka pro klíčení semen

Od: suzymon® odpovědí: 2 změna:

Dobré ráno.

Potřebovala jsem vyhřívací podložku na klíčení, protože u mne teploty hodně kolísají a to semenům nesvědčí. Tak jsem napřed pátrala u nás a zjistila jsem, že je tady prodávají opravdu draze. Od 1.500 Kč, až do do 3 tísíc. To se mi zádlo přemrštěné a tak jsem koukla na AlieXpress. Jasně, že tam jsem našla ty samé a dokonce lepší, za 352Kč. Už ji mám doma a dokonce mohu regulovat teplotu. Což u těch co prodávají u nás, nemohu. Ale jelikož jsem četla parametry u té, co prodávají u nás, nerozumím co tím český prodejce myslí.

Jako tepelná podložka se výborně hodí např. pro rostlinné kultury a terária.

"Rohož nesmí mezi dvěma vrstvami dammenden materiálu." Může mi někdo vysvětlit, co tato věta znamená? Kam ta rohož nesmí? Děkuji.

2 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, jde o nepřesný (nedokonalý, nedokončený) překlad věty z návodu k podložce. Týká se to použití hlavně pro terária a citace z návodu (který je viz odkaz) zní: "Podložka rovněž nesmí být položena mezi vrstvy materiálu (např. polystyrén, dřevěné piliny nebo jiný substrátový materiál)". Na použití podložky pro vyhřívání semínek toto sdělení (zřejmě) nemá vliv. Zdravím!

produktinfo.conrad.com/...

doplněno 19.04.19 16:18:

Nemáte zač.

hodnocení

Bene díky. Mě to zajímalo, protože tak je to napsané, to nedává smysl. Já jsem si ji koupila v Číně a u ní mohu dokonce teplotu regulovat přímo na té podložce, je to do ní integrované a je vodotěsná. Tady do té zelené se musí něco nainstalovat, nebo se to musí hlídat a chodit vypínat, nebo co. A to za ni chtějí takové peníze. Ještě že ten AliExpress existuje. Tak děkuji, ještě jednou. Už jsem myslela, že nikdo neodpoví.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]