Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Strunovka al-ko nejde

Od: petroch25® odpovědí: 6 změna:

Dobrý den, mám strunovku AL-KO FRS 251 a nejde nastartovat, měl jsem ji rozebranou, svíčka je v pořádku, při pokusu o nastartování jsem na vývodu pro svíčku naměřil okolo 15V střídavých. nemůže být špatná zapalovací cívka?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

0x

a čím jste to měřil? když by tam měly být tak 3000V

hodnocení

Měřil jsem klasickým multimetrem střídavé napětí při zatažení rukojeti jako při klasickém startování

111®
hodnocení

0x

ato se neměří na kablíku , to se vyšroubuje svíčka , závitem se dá na kostru, připojí se kablík, zastartuje a kouká se jestli skáče jiskra a jakou má barvu. multimetr mohl odejít..nemusel to přežít..ten je tuším do 750V max do 1000V

hodnocení

Zkoušel jsem to ale žádná jiskra.

111®
hodnocení

0x

no tak ještě přerušovač, jestli funguje a pak přijde na řadu cívka, co jste dělal, že to najednou nechodí?

hodnocení

Tu strunovku jsem dostal, a že prý funguje. Kde ten přerušovač najdu, s tímhle moc zkušeností nemám.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]