Nejste přihlášen/a.
Mám už asi 10let sekačku a ještě jsem neměnil olej.Mám si na to koupit tu soupravu na odsátí oleje,ona může sloužit i na odsátí zbytku benzinu. Nebo jak to děláte?Jakýolej? mám motorový 15W 40.? z auta,mohu použít,nebo kupovat jiný?
děkuji za rady.
Dobrý den. Nepíšete jaký druh motoru sekačka využívá. Ideální by bylo, protože za deset let bude v olejové skříni jistě hodne bordelu, vypustit olej šroubem na spodku kosačky. Následne by nebylo na škodu propláchnout proplachovacím olejem např. Paramo V2. Když není vypouštěcí šroub tak vytáhnout olej čerpadýlkem,. Nalít proplachovací olej, nastartovat sekačku a po zahřítí a následnem vychladnutí na vlažnou teplotu vysát. Pak múžete nalít ten olej, co vám zbyl. jestli není moc prošlý,
Máme skoro 20 let sekačku AL KO (žlutá) a abych se přiznal, nikdy jsem nevyplachoval, pouze vypustil, anebo se také stalo že i 4 -5 let s eolej neměnil a do ted funguje, je pravda, že je to naše taková ta "druhá" sekačka kolem plotu do bordelu, takž když "klekne" tak "klekne" a o na ale pořád funguje, je to NEZMAR
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.