Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznáte druh keře-thuje?

Od: boule® odpovědí: 5 změna:

Zdravím rádci, prosím poznáte někdo o co se jedná? Potřebujem přikoupit tento druh a vůbec nevím co to je. Teď na jaře to kvete červeně, má to takové převislé větve. Díky všem...

Poznáte druh keře-thuje?
Poznáte druh keře-thuje? #2

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

jofa*
hodnocení

5x

Chamaecyparis lawsoniana Cypřišek lawsonův "Golden wonder" nebo "Stardus"

doplněno 30.03.19 10:03:

..."Stardust"

doplněno 30.03.19 12:22:

ferax: Rovněž jsem to zvažoval než jsem informaci vypustil do světa, ale zde je to podle mne určitě cypřiš. Obrázek rozdílu mezi zeravem a cypřiškem a obrázek zvětšený od tazatelky. Někdy to dá práci určit.

Poznáte druh keře-thuje? #3
Poznáte druh keře-thuje? #4
floro*
Cypris od zeravu se na první pohlef pozna podle previsajicich nebo vzprimenych vrcholku. Zerav je u vsech druhu a kultivaru ma vzprimene, cypris zase ohle dolu. Toto je opravdu cypris.

hodnocení

Super, děkuji moc... To je přesně ono.

hodnocení

0x

Thuja (Zeraw západní). Např. zde. Ale je více druhů. Google to jistí. Cypřiš to myslím není.

hodnocení

Bude to určitě ten Cypřišek... Podle googlu a těch květů ano.

botany.cz/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]