Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Brouci na fasade

Od: froggy odpovědí: 4 změna:
Vedel by prosim nekdo, co je to za brouka? Mame jich stovky na fasade a kolem oken a nevime, jak se jich zbavit, tatim zadny postrik nezabrsl. Je to malicjy lezouci broucek.
Brouci na fasade
Brouci na fasade #2
Brouci na fasade #3

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Vidím, že se vám nedostalo pořádné odpovědi. Zkuste zjistit, odkud lezou. Někde musí být nějaké hnízdo a odtud se dostávají ven, protože tam patrně přezimovali. Nic neprovedou, jen vylezou a budou hledat dál. Můžete se pokusit zlikvidovat to hnízdo, pokud ho najdete. Jen pro doplnění popíšu, co jsme loni v létě viděli u jedné zateplené budovy nádraží. Někde ve škvíře měli hnízdo mravenci a protože bylo vedro, tak oni vynášeli své larvy na fasádu, protože tam asi bylo chladněji. V dalších dnech, když se ochladilo, všichni zase zalezli.

nikolabul
hodnocení

0x
Dobrý den, mám stejný problém a jsem z toho zoufalá.
Zjistili jste, co to je zac? Ja to mám vevnitř kolem oken a pořad to luxuju a stále lezou noví brouci...jsou jich stovky.
Když se to někde rozmackne, tak to udělá hnusnou hnědo červenou skvrnu. Už nevím co s tím.

petrsa
hodnocení

0x
Postrikat fasadu a okoli k-othrinem

hodnocení

0x
Dobrý deň.Nieje to čmelík?Parazit,ktorý sa v noci živí krví slepic,drůbeže a iných ptáku.Vyskytuje sa v hniezdach ptáku a v kurínech.Odtud sa može dostať i do lidského obydlí.Bývá přenašečem mnoha drůbežích patogenních činitelů, bakteriálních i virových, jako jsou plané neštovice, salmonela, virus encefalitidy atp.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]