Nejste přihlášen/a.
Zdravím,,,,,,mám papriky vypěstovala jsem si je ze semínka a nevím,kdy je zasadit do volné půdy.Asi po třech zmrzlých, díky
obvykle po zmrzlých, ale je to každý rok trochu jinak..můžete i dříve, pokud je máte čím přikrýt večer třeba kyblíkama
To je možné pouze pro důchodce, kteří mohou v cca 9hod rostliny odklopit a večer třeba v 19hod zase přiklopit. Kdo pracuje nemá šanci, odklopení v 6hod ráno není možné, je ještě zima. Není kam spěchat, paprika má ráda teplo a v zimě prostě neporoste.
Taky bych doporučila dát do větších kelímků. A opravdu ven až po zmrzlých, minulý rok jsem nevydržela a některé sazeničky papriky mi bohužel zmrzly. Pokud budete dávat do skleníku, je možné okolo 10 května, ale pokud bude chladněji, tak si přitopit svíčkou. Papriky je také vhodné pravidelně hnojit. Držím palce ať je úroda podle vašich představ.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.