Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za rostlinu?

Od: martinpeugeot® odpovědí: 4 změna:

dobrý den, ted na jaře na zrytem zahone vyrostly stovky techto rostlinek-plevel, vypadá to jako pažitka ale není to, na spodku jak se kořínek je neco jako cibulka, je to moc hluboko zakořeněné, loni to na záhionech nebylo, nyní je toho mooc všude, co to je? Jak se to tam dostalo? diky moc

Co je to za rostlinu?
Co je to za rostlinu? #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

jabraka*
hodnocení

3x

Pravděpodobně půjde o modřenec.(muscari)Mám tím zaplevelenou celou skalku i okolo.Ten má spoustu semínek.Po odkvětu modrých válcovitých květenství je potřeba je odstřihnout a nenechat vysemenit.

JABRAKA

hodnocení

modřenec mám vedle na záhonku,ale že by se to rozselo na jiné záhony? roste to na záhonku skoro jako tráva..:)

jabraka*

Je jako pampeliška,každá rostlina dá 2000 semen

JB

liska5

Taky jsem pro modřence. Když se zryje záhon, kde dříve rostly, tak tohle se tam vyskytuje.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]