Nejste přihlášen/a.
Zdravím, zasel jsem pár semínek různých rostlin a některá vyklíčila a rostou a některá vůbec ne. Ale co mě nejvíc štve, že některá vyklíčí a poté co vyrostou jeden, dva lístky, tak chcípnou. Vím, že pro běžné zahrádkáře je to banalita, ale já jsem super-začátečník, tak mi prosím, řekněte co dělám blbě. Jde vždycky o celý druh. Třeba rajčata, aksamitník, bazalka, lobelka rostou a po vyklíčení neuvadl ani jeden. Z některých nevyrostlo vůbec nic, ale třeba ještě nevyrostli, nebo jsem to málo zalil. Ale celer, majoránka a kustovnice udělala přesně tohle. Dělám všechno takhle: Používám "výsevní substrát", kelímky od masa s dírama dole, zalévám rozprašovačem (než vyklíčí tak ráno a večer, po vyklíčení jen večer) jen substrát (nekropim listy) všechno zaseto do rastru cca 10-15mm.
Díky za odpovědi.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.