Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Předpověď počasí

Od: pavek odpovědí: 10 změna:

Dobrý den,

chtěla jsem se zeptat, zda nevíte o nějakém pravdivém portálu o počasí. Dívám se na tn.cz a na meteocentrum.

Díky.

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

V Česku žádný. Jedině yr.no. Čeští meteorologové asi fetují, jinak nechápu, jak můžou minulé pondělí tvrdit, že "zima se loučí, bude 15 stupňů", ve středu, že "zima ještě neřekla poslední slovo, připravte se na mrazy", a v pátek, že "jaro je definitivně tady, bude 20 stupňů". Nedá se jim věřit den dopředu, natož týden.

hodnocení

2x

Na stránkách našeho města je už několik let předpověď z yr.no pro město na 48 hodin. Sleduji ji pravidelně a je velmi přesná.

Na stránkách yr.no si můžete zadat jakékoli místo.

111®
hodnocení

1x

a mě se zamlouvá Venturský

hodnocení

0x

www.wetteronline.de - německy. Slušně přesný, předpověď operativně upravují podle předpokládaného vývoje počasí.

www.yr.no - lze přepnout do angličtiny. Řekl bych, že je ještě lepší, než předešlý německý.

V obou se dá nastavit většina měst a městeček nejen v Evropě, já tam mám permanentně nastavený Cheb, kde bydlím.

host

Jenom upravím odkaz tak, aby na něj šlo kliknout: norský https://www.yr.no/, německý wetteronline.de/... nebo přehled aktuálního počasí windy.com/... nebo polská stránka pogodynka.pl/...

mil®
hodnocení

0x

Používám:

www.presnepocasi.cz

yrno.cz/...

radar.bourky.cz/...

hodnocení

0x

Mně se líbí tohle, případně tohle a zajímavé je i tohle.

doplněno 06.03.19 11:44:

Babko, to je přesně to samé, co je v tom mém 3. odkazu ;).

hodnocení

0x
V tomto nikdo ani nemůže poradit. Každý bude vychvalovat to svoje. Já používám v mobilu ku spokijenosti Klara appku, používají norskou předpověď.

m123*
hodnocení

0x

ventusky.com

hodnocení

0x

Já mám ráda tohle. Jen si musíte napsat své město. windy.com/...

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]