Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Tip na levnější variantu plotu

Od: persy odpovědí: 23 změna:
Dobrý den, prosím, mate nejakou radu na levny plot? Potřebujeme zabranit vyhledu na naši zahradu, jelikož souseduv pes steka jak šílený, při každém nasem pohybu...jsme z toho nešťastní, domluva neni možná, tak aspon misto pletiva neco nepruhledneho.ceny jsou ale dost silene, uhrada napul se sousedem neklapne, tak premyslime, jak to vyřešit.. poradíte?

23 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

berger*
hodnocení

4x

Cetris desky,v Hranicích při akci 1kč/ks,rozměr 125X30x2cm. Stavební bazary to kupují a prodávají po 9kč...

Tip na levnější variantu plotu

Zajímavé řešení, natřel bych to nahnědo a bylo by to jako přírodní. I výška je zajímavá. Myslím, že to i trochu utlumí zvuk, když to vytvoří plnou plochu.

hodnocení

3x

Pes nejen vidí, ale taky slyší a cítí - možná ani neprůhledný plot mu ve štěkotu nazabrání.

hodnocení

2x

ct24.ceskatelevize.cz/...

Za pár let - než by vyrostly túje do správné výšky, aby tlumily štěkot, přijde zákon z EU a budeme mít všichni klid.

Já mám v ulici z 6ti okolních domů 7 psů (jeden dům psy nemá). Štěkot mezi třetí hodinou ranní a druhou hodinou ranní je vlastně neustálý.

hodnocení

2x

Plot není řešení. U nás si postavili dva metry vysoký kamenný plot a psi za ním stejně štěkají.

Pes člověka vidí, slyší, cítí.

Takže vhodný postup by byla domluva s majitelem a potom spřátelení se se psem.

hodnocení

2x

Nevím co je levnější varianta, ale již jste viděl neprůhledný levný plot z palet?

Jde jen o Vaší šikovnost, možnostech a ceny. Fotky mám v jiném poči. Za málo peněz málo vzhledný plot.

doplněno 27.02.19 16:38:

milancukrar.papricka.cz/...

persy
hodnocení

Děkuji, to by byla.varianta...

mate*
hodnocení

0x

Na stávající plot kupte stínící plachtu /tkaninu/ na plot v OBI,Baumax a pod.

persy
hodnocení

Tu tam mame, ale nestačí to. .

persy
hodnocení

Prosim a nějaké zkušenosti k tomu plotu? Nechteli jsem resit psa...

rv*
hodnocení

0x

Náš pes štěkal taky - hlavně na kočky. Ale jak se říká - stokrát nic umořilo osla. Jak přibývaly kočky, pes nestihl reagovat na novou, odpočinutou kočku, unavil se. Časem kočky ignoroval i když se mu schválně procházely před čumákem.

Tak můžete zkusit, jestli jste vytrvalejší, než psi.

persy
hodnocení

Pes je pouze jedním z důvodu, proc tam budeme stavet plot, zajimaly me informace k plotu, stejně všichni resi psa...

Jistě, že "řeší psa", když jeho štěkot byl první důvod, který jste uvedl pro nový plot.

persy
hodnocení

Stekot psa by se resil v jine kategorii predpokladam a ne pod stavbou ze?

hodnocení

0x

Tak tohle presne momentalne take resime,proto take cekam na fundovane rady nebo napady,nekolik napadu jsme jiz poptavali ale to ze neuvidim sousedku -za 400 000,Kc nehodlam investovat.

host
hodnocení

0x

Nejlevnější je obyčejná rákosový rohož připevněná na pletivo. Je to trochu, nebo částečně neprůhledné, levné, když se časem rozpadne nebo shnije, tak se jednoduše spálí nebo dá do kompostu. Když použijete hodně hustou rohožnebo čídkou dáte hustěji nebude skrz ní tolik vidět. I kdybyste dali kamennou zeď, psa uslyšíte stále. Ledažebyse ho přehlušili řezáním dřeva na cirkulárce, ale stejně ho uslyšíte.

hodnocení

0x

U stínící tkaniny se dívejte po % průhlednosti. Soused koupil levnou a je doslova průhledná, nemá moc smysl. My jsme si koupili hustejší. Siluety vidět jsou, ale jinak dobrý.

hodnocení

0x

Pane Milane-bylo by mozno ty fotky sem dat,prave uvazujeme o plote -dole 60 cm stipane KB bloky a 140 cm drevo jako rolety.12cm.Mozna mate lepsi variantu.Dekuji .A z Ostrova.

Benule, pokud uvažujete o KB bloky, tak zapomeňte na moje řešení. Tam musí přijít prkna, která jsou lepší jak staré palety. Lepší variantu nemám, ale levnější určitě.

Viz odkaz nahoře.

hodnocení

0x

Mili radcove,dnes jsme opet objizdeli okoli -byli jsme na koukane-a nasli jsme paradni plot-a do toho pujdem.Sloupky na betonovy plot-dole 1 dil betonoveho plotu-50 cm a zbytek do 2m prkna 2x10cm,napustena a natrena ,1varianta dat jako zaluzie(s profukem) nebo 2ks a za ne 1 jako clonu .Mam fotky ale neumim vlozit.A opticky to vypada velmi dobre.*tanec*.

asocial

řeším naprosto stejný problém! Uvažuji na stávající drátěný plot přichytit nějaké desky. 2m vysoké, pokud možno těžké, aby pohlcovaly zvuk. Zatím jsem bohužel nic vhodného nenašel

liska5

Něco z recyklátu? Ukazovali v televizi takový plot, ale o ceně, myslím, nemluvili.

joudaa
hodnocení

0x
Můj děd měl podobný problém, šel za majitelem ale ten o tom nechtěl ani slyšet...(pes štěkal opravdu agresivně až skákal po plotu) No a tak to vyřešil po svém, vzal prak a nenápadně si s pejskem pohrál, párkrát poté ještě šteknul ale jak mile uviděl dědu šahat po praku ani jsme nevěděli že tam nějaký pes je :) a nakonec už se nám dokonce vyhýbal. Byl to statný pes tak to zase neberte že by byl z toho nějak "unavený".

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]