Nejste přihlášen/a.
pred dvemi lety jsem si koupila na zahradnickem veletrhu kerik zlute ruze, kerik byl krasne rozkvetly. Prodejce mi poradil ho zasadit na slunnem miste, pudu hnojit a udrzovat vlhkou, coz jsem udelala a delam. Ruze se pekne usadily, ke konci roku odkvetly. Loni bohuzel zadna ruze na keri nevyrazila a letos take ne. Manzel mi na garazovou stenu pripevnil drevenou ohradku a ker se nadherne rozrusta, ale bohuzel uz druhym rokem nekvete. Jedna se o vyslechtenou ruzi bez trnu. pobliz ruze mam zasazeno nekolik bambusu, ktere behem dvou let take nadherne vyrostly a stale se sami rozmnozuji. vsem rostlinam, kerum a kvetinam se mi v zahrade dari, jen ta ruze nechce kvest. letos ani loni jsem bohuzel byla mimo mesto a nemohla jsem si dojit na veletrh a zeptat se prodejce, co mam delat. Neporadite mi nekdo?
Z textu je patrné, že se růže rozrůstá do rozměrů vyžadujících ohrádky (či dokonce podpůrné konstrukce?). Byl na rostlinách proveden střih?
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.