Nejste přihlášen/a.
Prosím radu,co dělat když opadávají květy z oleandru.Co může být příčinou.Děkuji
Podle mých zkušeností může oleandr klidně stát stále ve vodě. Pak by neměly květy opadávat.
Dobrý den,děkuji za odpověď,já mám ale tak trochu strachprávě z toho,že je přemokřený.Mám ho v asi 8kg hlíny a dávám mu tak litraž litra půl vody denně a včera jsem koukala,že i listy sem tam žloutnou.D9ky za odpověšď
Ale kdepak, přemokřený určitě ne. Já do mého oleandru liji pětilitrovou konev. Opravdu může přímo stát ve vodě. Současné počasí ale oleandrům moc nepřeje, chtělo by to přímo sluneční úpal. Nemáte ten Váš na dešti? To také nemá rád!
tak to možná bude tím,mám ho venku a teď bohužel pořád prší.Také mě napadlo,jestli nemá malou nádobu.Je skoro metr vysoký amátak 8-10 lirovou nádobu?zatím díky
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.