Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Poznáte ovoce?

Od: krajnar odpovědí: 15 změna:
Byl jsem na running sushi a jezdilo tam tohle nakládané ovoce. Za boha nemůžu na webu najít co to je, už nevím jak se strejdy Googla zeptat :-D
Poznáte ovoce?

15 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

11x

Red bayberry, netuším jak se to řekně Česky, ale není to Liči.

plant.daleysfruit.com.au/...

en.wikipedia.org/...

Liči má jinou pecku ireceptar.cz/... a roste na jiném stromě i když podobném cs.wikipedia.org/...

Které to je ovšem nelze z vaší fotky poznat, pokud ale víte jak vypadá pecka tak to poznáte :)

krajnar
hodnocení

Wow! To je ono! Díky, dávám palec :)

slon
hodnocení

3x

že by Strawberry Tree?

toto

Ten nemá pecku, domnívám se.

krajnar
hodnocení

To by asi mohlo být :) Do dneška jsem nevěděl že to existuje :-D

tentato
07.01.19 01:39
hodnocení

0x

liči

krajnar
hodnocení

Liči poznám... Jako jiná odrůda než ta bílá?
krajnar
hodnocení

Toto se jí celé, bez loupání a uvnitř je pecka zhruba velikosti té třešňové...

hodnocení

0x

Souhlasím, je to liči. Chuť se podobá hroznovému vínu nebo broskvi. Mňam. *palec2*

femina.cz/...

hodnocení

0x

Neumím odhadnout velikost misky - moruše, rambutan?

krajnar
hodnocení

Velikostně zhruba jako třešeň až liči, v tomto rozmezí. Na ten strawberry tree to podle obrázků asi vypadá :)

jirikoo
hodnocení

0x

je to podobne lici, ale to ma trochu jinou slupku...rambutan je podobny, ale chlupatejsi.

spis bych rekl, ze to je pulasan, ktere je opet podobne

jirikoo

vsechny zminovane plody se jedi oloupane, kdezto na obrazku to vypada, ze se to ji primo bez oloupani, pak to fakt bude to strawberry tree

azkirk
hodnocení

0x
Tak jsem to jedl přirovnání bych to k tresnovemu kompostu . Dle mého hledání se jedna o red bayberry.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2024 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]