Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, chtěla bych se zeptat. Vyklízela jsem teď v zimě slepičince a momentálně jsem je neměla kam dát. Dala jsem je na záhonek a rozprostřela, záhonek je teď plný sněhu. Na jaře bych slepičince ještě zaryla pořádně. Je možné slepičince i takto použít? Případně mohu slepičince použít jak hnůj do skleníku,který už mám na podzim porytý, že si odkopu hlínu, dám slepičince a zahrnu porytou hlínou?
děkuji za odpověd
Příště si je schovejte na jaro v nějakých plastových kýblech někde pod střechou. Pak si je podle návodu rozdělte, zalijte vodou, přikrejte poklicí a až vykvasí, zase řeďte, protože to je ostré, a přidávejte do zálivky. Ideální na muškáty, rajčata,... Přímo na záhon snad jen řídce, ale hned zarýt.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.