Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jakou sekačku vybrat

Od: ivo® odpovědí: 4 změna:

Rád bych koupil benzinovou sekačku trávy s pojezdem,v televizi teď nabízeji Hecht nebo Mounfield /navíc mám tyto obchody skoro pod nosem/ co by ste doporučili?

cz.hecht.cz/...

mountfield.cz/...

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

Na normálne kosenie okolo domu by som doporučil kosačku s motorom Brigss,stačí 4-4,5 HP

s pojazdom štvorkolesovú,ľahkú okolo 30 kg, guličkové ložiska na náprave a aby kolieska v smere jazdy nevyčnievali z šasi z boku kosačky, a ak je možnosť,tak kvalitné plastové šasi. Na výrobcovi až tak nezáleži,lebo sú ako keby vyšli z jednej fabriky.

standin*
hodnocení

0x
Dobrý den, ta HECHT 5433 SW vypadá celkem dobře. Má možnost mulčování nebo sečení s bočním výhozem a ten má myslím jen tuta a kovové šasy takže by mohla dost vydržet cz.hecht.cz/...

darousek79
hodnocení

0x

pokud máte zahradu do 1000m2, zkusil bych sekačku akumulátorovou, se dvěma bateriemi, údržba sekačky bude jednodušší než benzinové a provoz tišší

kimbert*
hodnocení

0x

Kdysi jsem koupil tuto ,ale starší verzi mountfield.cz/...

a mohu jen doporučit,kupoval jsem ji hlavně kvůli výkonnému motoru (řada 700) mokrou trávu sbírá perfektně,nemusíte kupovat jiný nůž.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]