Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Sekačka na vysokou trávu

Od: aknelka® odpovědí: 11 změna:

Milí rádcové, kterou sekačku byste mi doporučili? Potřebuju na vysokou trávu (na sušení), ceny jsou vysoké, ač jsou všude akce. Děkuji.

11 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

dusger*
hodnocení

5x

Širokou nabídku za solidní ceny má DAKR. dakr.com/... Třeba si nějakou vybereš, já taky jednu z nich mám.

hodnocení

Škoda, že ta nejlevnější je bez pojezdu.

Našla jsem tuto: cz.hecht.cz/...

Ta by asi šla, ne?

slavo*
hodnocení

1x

A co takhle strunovku?

hodnocení

Sekala jsem křovinořezem, ale teď už to prostě nedám :(. Už jsem stará, potřebuju pojezd.

Strunovkou neposečete trávu na sušení protože se rozseká na malé kousky.

hodnocení

0x
Ceny u lištových sekaček začínají na 13 tisících, tahle levná bubnová m.heureka.cz/... bude pro Vaše potřeby možná nedostatečná, takže to chce buď skouknout bazary nebo pokud chcete opravdu za levno, tak koupit kosu :-D
hodnocení

Levná? To myslím není :(. Než tolik peněz, tak si to nechám do konce života posekat od někoho a zaplatím mu (už jsem v důchodu). KOSU UŽ NE, docházejí mi síly...

hodnocení

0x

Jak velkou plochu? A kolik jsi ochotná do toho dát?

hodnocení

Zahradu mám + 500m2, občas mi nechají sousedi (sháním na sušení pro králíky).

Není to o ochotě, ale spíš o kompromisu - aby mě servis nestál víc, než nová sekačka. Proto nechci z bazaru, nerozumím tomu, a nerada bych naletěla. A ceny, jak jsem se dívala, jsou kolem cca 15 - 20 tisíc, to už je taková částka, že bych nerada ještě někdy kupovala novou.

re4zon
hodnocení

0x
Pokud jde ciste o suseni a ne o to mit posekanou celou zahradu perfektne a porad, tak nejakou lehkou strunovku a dlouhou prodluzku. Krovinorez by byl lepsi, ale tezky. Se strunovkou se nenadrete a travu podsekne. Navic stoji doslova par stovek.
hodnocení

To bych musela mít na baterii, el. tam není. Že by nebyla posekaná zahrada najednou by už tak nevadilo. Strunovkou to nepůjde.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]