Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Stromky brno

Od: iveta1 odpovědí: 8 změna:
Dobrý den chtěla jsem se zeptat ,zda nevíte kdy se dají koupit takove podobně husté smrky v Brně. Předem děkuji za odpověď .
Stromky brno

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

mathew
hodnocení

0x

Řekl bych, že někdy mezi 13.12.-20.12. dřív asi ještě nebudou a pak už budou vyprodané. Někde už něco prodávají tak se můžete zajít podívat.

jjirka

No to je výborná odpověď na danou otázku*haha*.

sebod*
Jiří, opravdu se Ti zdá odpověď na tuto otázku hloupá? Cituji " Dobrý den chtěla jsem se zeptat ,zda nevíte KDY se dají koupit takove podobně husté smrky v Brně" Tak co?
jjirka

aha, beru zpět, v rychlosti jsem četl "kde", což by mi připadlo logičtější

jjirka

sebod, ale vidím, že všichni, nejen já, to čtou jako "kde". Takže chyba bude jinde

m123*
hodnocení

0x

Viděla jsem pěkný hustý na Mendláku.

111®
hodnocení

0x

dnes jsem viděl pěkné stromky u Billy na Lesné, přímo ze školky vánočních stromků se tam píše..

lidus*
hodnocení

0x

Bystrc za psím výběhem (ZOO), odbočka k letišti Medlánky, lesáci ještě neprodávají.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]