Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Voskovka hoya

Od: aja1946® odpovědí: 5 změna:

ta s těmi bílými trochu lepkavými květy. Není tu někdo z Prahy, kdo by mi daroval výhonky, mco děkuji.

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x

Aja z Prahy nejsem, ale kdyby to šlo poslat v obálce, tak Vám to klidně pošlu. Ale zeptejte se rádce "pckop", kdy bych je měla poslat, aby se ujmuly. Ale připravte se na dlouhou dobu, než začne kvést. Já jsem takto také dostala malou, ale už zakořeněnou rostlinku a čekala jsem 7 let.

hodnocení

2x

Ajo, když neseženete a počkáte do ledna, kdy určitě zase pojedu do Prahy, přivezu docela velkou a kvetoucí voskovku, kterou už dlouho mám jen tak ve vodě v keramice. S bohatými kořeny. A ráda přidám i všelijaké další pokojovky.

Suzy - před Vánoci teď bych neposílala nic. Jinak zrovna voskovka by se mohla poslat kdykoli v období, kdy nehrozí mráz. Myslím, že kolega pckop by odpověděl podobně.

hodnocení

2x

Připomeňte se na jaře.

Manželka, vášnivá kytičkářka, mi svoje voskovky napakovala do práce, protože mrchy nekvetou. V práci, kde jsme samí chlapi a kytičky živoří, ty potvory kvetou pokaždé, když se nad nima ěkdo smiluje a zaleje je. Máme pod nima křeslo, kde se o nočních dá občas "meditovat" ale když ta potvora nasadí 3 květy, tak z té vůně bolí hlava. To je horší než záhon lilií. Proto si napřed rozmyslete, jestli pro ní máte doma vůbec dost prostoru.

liska5

Já ji měla v kuchyni nahoře na lince a kvetla růžově. To nebyla vůně, to smrdělo, jako když se pálí bakelit. A lepkavé kapky z toho padaly. Pár větviček jsem zasadila do žardinky a jak rostly, točila je podle tyček do kruhu. To byly šlahouny, že jsem to provlíkala, až to vypadalo, jako Čapí hnízdo nastojato.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]