Nejste přihlášen/a.
ta s těmi bílými trochu lepkavými květy. Není tu někdo z Prahy, kdo by mi daroval výhonky, mco děkuji.
Ajo, když neseženete a počkáte do ledna, kdy určitě zase pojedu do Prahy, přivezu docela velkou a kvetoucí voskovku, kterou už dlouho mám jen tak ve vodě v keramice. S bohatými kořeny. A ráda přidám i všelijaké další pokojovky.
Suzy - před Vánoci teď bych neposílala nic. Jinak zrovna voskovka by se mohla poslat kdykoli v období, kdy nehrozí mráz. Myslím, že kolega pckop by odpověděl podobně.
Manželka, vášnivá kytičkářka, mi svoje voskovky napakovala do práce, protože mrchy nekvetou. V práci, kde jsme samí chlapi a kytičky živoří, ty potvory kvetou pokaždé, když se nad nima ěkdo smiluje a zaleje je. Máme pod nima křeslo, kde se o nočních dá občas "meditovat" ale když ta potvora nasadí 3 květy, tak z té vůně bolí hlava. To je horší než záhon lilií. Proto si napřed rozmyslete, jestli pro ní máte doma vůbec dost prostoru.
Já ji měla v kuchyni nahoře na lince a kvetla růžově. To nebyla vůně, to smrdělo, jako když se pálí bakelit. A lepkavé kapky z toho padaly. Pár větviček jsem zasadila do žardinky a jak rostly, točila je podle tyček do kruhu. To byly šlahouny, že jsem to provlíkala, až to vypadalo, jako Čapí hnízdo nastojato.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.