Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Modrý japonský javor zkušenosti?

Od: tazatelka odpovědí: 10 změna:
Semena modrého japonského javoru - 20 ks
55,00 Kč
postovnezdarma.cz.. prosím máte doma někdo takový javor? Případně jak se pěstuje? Diky

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

idanova*
hodnocení

2x

Zdravím. S javory zkušenosti mám, s bonsajemi taky, s modrými ale ne. Píší v nabídce, zda se pro tento odstín modré stromky nasvěcují modrou žárovkou, nebo jde o modrou ledku? Nebo stačí ovládat fotošop? Ida

doplněno 13.11.18 17:30:

Vidím, že prodejci stále věříte, tak vám vkládám obrázek bonsaje z javoru dlanitolistého tak, jak vypadal, než někdo celou fotku "namodřil" ve fotošopu, aby nalákal víc kupujících.

Modrý japonský javor zkušenosti?

hodnocení

0x

Semena modrého javoru se prodávají, sazenice ne. Není to zvláštní?

doplněno 13.11.18 16:46:

Možná se sazenice neprodávají proto, že nic takového neexistuje.

tazatelka
hodnocení

Nevím nekoukala jsem . Docela mě to zaujalo .

floro*
hodnocení

0x

A můžete poslat odkaz na nabídku?

tazatelka
hodnocení

Semena modrého japonského javoru - 20 ks
55,00 Kč
postovnezdarma.cz je to tato stránka postovnezdarma.cz/...
floro*
Vsimnete si, ze fotka je cela do modra. Je to uprabeno ve fotoshopu. Modry javor neexistuje. Toto je ta podnet pro inspekci

rv*
hodnocení

0x

Objednejte si raději ten mech, jak je v květináči vyfocen s javorem. Ten mech je taky krásně modrý.

tazatelka
hodnocení

Už jsem obědnala jsem hrozný zvědavec ..ráda pěstují takže tak za dva měsíce přidám foto smích :)

sebod*
hodnocení

0x

Tomuhle OPRAVDU někdo věří? Fakt? *sok*

irwen

tak jsem na to koukal. nakolik dělám grafiku- jednoznačně upravené. taky jak jsem to viděl v inzerci mně to zaujalo nakolik mám rád bonsaje, ale po bližším zhlédnutí... prostě je to fake.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]