Nejste přihlášen/a.
Dobrý den, prosím o radu, co ted s tím? Udělala jsem dve vetší nádoby s jarními cibulovinymi, velké cibulky hluboko, menší výš. Malonko zalila, aby do mrazů zakořenily. Je to pár dní a ty malé vykoukly. Zasypala jsem je a znova vylezly. Máte nějakou radu?
Miska se na sluníčku ohřeje, od ní substrát a rostliny začnou dřív růst. Nejlépe zapustit do záhonu, až budou hrozit mrazy, tak dát chvojí. Kdybyste měla zimní zahradu, tak si v ní v miskách můžete udělat jaro už během zimy.
Já to vzdala. Nechám to přírodě. Narcisy mají svěží 20cm dlouhé jarní listy. Nad tím právě odkvétá rododendron. Jsem zvědavá, jak co pokvete a bude plodit příští rok. U ovoce čekám pauzu.
Děkuji za odpovědi a za rady. Je zajímavé, co jsem vsadila přímo do záhonku, to nevylézá a bylo to také na slunci.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.