Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jaké čerpadlo na dešťovou vodu

Od: romos* odpovědí: 3 změna:
Dobrý den, chci poradit jaké koupit čerpadlo na dešťovou vodu z retenční nádrže co mám v zemi. Hloubka nádrže je tři metry. Co to čerpadlo musí mít, aby se mi spínalo podle toho jak bych stříkal pistolí na hadici nebo nějak na tomto principu. Popřípadě jak to máte řešené vy pokud chcete zalévat. Předem děkuji za odpověď.

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

0x

Třeba toto:

bola.cz/...

doplněno 09.10.18 16:14:

Připojení velmi jednoduché. Je to patrné z obrázku a popisu zařízení.

hodnocení

0x

Podle mne je pro zalévání vhodnější použít nějakou nádobu (sud) umístěný na zvýšeném místě. Do sudu můžeš čerpadlem načerpat vodu a potom už zaléváš samospádem vody ze sudu.

Nepoužíval bych čerpadlo s tlakovým spínačem, protože to čerpadlo bude často zapínat a vypínat a na takový provoz čerpadla nejsou stavěná.

romos*
hodnocení

Z estetického hlediska nechci žádné sudy, mám novostavbu a u ní v zemi nádrž na 4m3. Všude na pozemku je rovina takže vyvýšené místo nemám. Teď to čerpám ponorným čerpadlem, ale to jede pořád. Tady ten spínač připojím hadici na čerpadlo a druhý konec už hadicí ven? Nebo to vůbec nepripojuji na čerpadlo? A zapojují obě věci do zásuvky? Vtom případě čerpadlo pojede pořád ne? Ještě jedno dík za odpověď

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]