Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Oleandr, potrebuji poradit

Od: millip odpovědí: 4 změna:

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x
Ano, lusky(semena) opatrně odstranit (jsou jedovaté, jako ostatně všechny části oleandru), protože pak vám o to víc oleandr bude nasazovat na květ. Kvete na loňských výhonech.
doplněno 07.10.18 16:24: A ještě něco. Nejlépe je ihned po odkvětu zaschlá květenství opatrně odstranit.
doplněno 07.10.18 16:26: A ještě něco. Nejlépe je ihned po odkvětu opatrně odstranit zaschlá květenství

millip
hodnocení

Nevim co znamenají ty výhonky a zda li to není škodlivé. Děkuji za informaci
hahanaj*

Ty tobolky jsou vlastně semeníky... ty odstraňťe , zbytečně se rostlina vysiluje. V našich podmínkách není běžné množit olendr semeny.

hodnocení

0x

Letos mám na oleandru také tyto lusky. Zapomněla jsem odstranit povadlé odkvetlé květy, ještě žádný rok se lusky neobjevily. Takže alespon ted vím, že je mám odstranit. :)

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]