Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co se zlutymi tujemi

Od: voltak odpovědí: 4 změna:
Dobrý den, můžete mi prosím někdo poradit, co mam delat, když mi letos zacaly velice zloutnout a opadavat tuje? Da se stim neco delat? Diky za odpověď

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

111®
hodnocení

1x

potřebují vodu a hořkou sůl v zálivce

voltak
hodnocení

Snazili jsme se je zalevat, ale samozřejmě v takoven horkem letu jake bylo nevim jestli to bylo dostatečně...

hodnocení

0x

Mají a měly dostatek vody?

doplněno 01.10.18 12:55:

Jestli jsou podeschlé, jako že asi jo, tak je ještě pořádně prolejte a na jaře uvidíte. Přídavek hnojiva může stav zhoršit.

hodnocení

0x

Tůjím i ostatním jehličnanům dávám každé léto hořkou sůl. Vedra byla hrozná, šetřila jsem s vodou, ale prolévala jsem tu první a poslední v řadě. Nám tedy vydržely, ale máme je dost hustě, což jim asi ve vedru pomohlo. Co s nimi ted, asi jen čekat, jak se na jaře zmátoří. Možná někdo poradí, jak je zachránit.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]