Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak množit minikivi

Od: vejvodka* odpovědí: 3 změna:

Mám 3 týdny ve vodě větvičky minikivi s pupeny. Zatím se nic neděje. Pustí mi kořeny? A pokud ano, kdy je zasadit do půdy. Díky

3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
Nám se to tak namnožit podařilo. Já to ale na jaře vrazil se stimulátorem přímo do hlíny. Takhle vypěstované sazenice ale nemají rády přesazování. Když jsem je po roce přestěhoval, tak přesto že kořínky měly pěkné a zalévalo se poctivě, stejně zašly.
vejvodka*
hodnocení

Takže asi ji budu muset nechat ve vodě do jara, pokud pustí kořeny. Díky

No čistě ve vodě, toho bych se docela bál že to začne zahnívat Přece jen to není bambus. Já bych to až pustí kořínky dal do většího květináče a sázel na jaře jako kontejner. To že se mu nelíbí přesazování jsem myslel tak, že mu asi vadí poškození kořenů při přesazování.Sázení z "kontejneru" by mu tolik vadit nemělo.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]