Nejste přihlášen/a.
3 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení
danilka*
Plíseň, ani hniloba to zřejmě není, snad prý napadení nějakým škůdcem zevnitř, ale jistotu nemám
. V poradně jsem nic o tomto nenašla, proto jsem psala nový příspěvek.
Zalévám přesně způsobem, který popisujete, orchideje mám už x let a vždy prospívaly a to, co teď na nich je, je staré cca měsíc. V místě poškození listů jsou jakoby propíchané jehličkou a šíří se to dál. Nikdy jsem se s tím ještě nesetkala.
Zalévám přesně způsobem, který popisujete, orchideje mám už x let a vždy prospívaly a to, co teď na nich je, je staré cca měsíc. V místě poškození listů jsou jakoby propíchané jehličkou a šíří se to dál. Nikdy jsem se s tím ještě nesetkala.
Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.
Copyright © 2004-2026 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]