Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Zasadit jarní cibuloviny mezi růže?

Od: artus odpovědí: 5 změna:

Dobrý den, mám u domku pouze jeden záhon široký cca 50 cm a na něm keříky růží. Moc se mi líbí jarní cibuloviny a říkám si, že by záhonek mohl kvést už od jara. Mohu tulipány a narcisky zasadit mezi růže, nebo je to hloupý nápad?!

Díky za odpověď

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

6x

Můžete, má to tak hodně lidí. V době kdy se začnou zelenat růže budou cibuloviny odkvetlé.

hodnocení

6x

Je to dobrý nápad, nasázejte.

an*
hodnocení

3x

Je to výborný nápad. Ještě bych udělala na okrají záhonu lem z nízkých cibulovin, jako jsou krokusy, nebo modřence.

hodnocení

0x
Taky to tak máme. Akorát když je potřeba najaře růže stříhat nebo když některá zajde a musí se vyrýt je to pak pro všechny ty narcisky krokusy a snedky pohroma :(

liska5
hodnocení

0x

A dodržte trochu vzdálenost. Dala jsem loni takhle blízko k růžím ladoňky, ale pak se na zimu růže přihrnovaly a zakrývaly a milé cibuloviny měly časně zjara co dělat, aby ten kopeček prorostly. Když jsem to rozhrnula, milé cibuloviny měly už vytažené žlutavé krky.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]