Nejste přihlášen/a.
Ani mi nejde o identifikaci, ale co na ně? Jsou zelenošedé od půl cm do 3 cm. Ty největší mají nažloutlý pruh. Mimikry. Fakt se špatně hledaj. V poupatech jsem nejdřív spatřila otvůrky, jako by se vevnitř vyvinula housenka z vajíčka a pak žrala hlavně květy a rostla. Velké houseny jsem nacházela uprostřed zdevastovaných květenství. Po ruce byl jenom Mospilan. Zvýšila jsem koncentraci na dvojnásobek doporučeného a ani to nepomohlo.. Několik housenek jsem pošpricovala na dně plastové nádoby a po hodině vesele lezly. Na mechanický sběr mám těch muškátů hodně / 17 truhlíků/. A ony, neviditelné, se drží, jen tak nejdou setřepnout. Máte někdo zkušenost, co na ně platí?
Decis Protech, Karate, Fast
On je to nejen dotykový, ale i požerový jed. Nechte je v klidu nasvačit, ono to zabere.
Tak mám všechny muškáty ošetřené Fastem. Zase jsem vzala pár housenek zvlášť, abych mohla pozorovat účinek. Nejmenší chcíply za hodinu, velké za tu dobu ještě stihly ožrat vhozený vrcholek máty a po čtyřech hodinách stejného přímého zásahu se stále hýbaly. Uvidím zítra. Rezistentní jsou, potvory. A prý takových v přírodě přibývá...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.