Nejste přihlášen/a.
Dobrý večer na libečku se mi objevili skvrnky a v nich dírky viz foto na jaře a vlétě v pohodě úplně čistý...děkuji za odpověď.
To je naprosto normální, libečku už "odzvonilo" . Je konec sezony a zatahuje se. Počkejte na jaro, zase vyraší a bude krásný. Já si právě trhám listy když je mladý a pěkný a suším si je. Má docela silné aroma i sušený.
shop.zahrady-rostliny.cz/... Zdravím všechny a dávám odkaz na rostlinu kterou jsem letos dostala jako "magi", musela jsem vyhledat co to je, vůbec jsem neznala. Libeček je podle mě aromatičtější¨.
Dobrý den, jo jo, na libeček přišel podzim - letos je vše posunuté asi o měsíc, tak možná dříve. Až bude žlutý, tak ho kousek nad zemí ostříhejte a na jaře vyraší krásný a nový (a dejte si tam nějakou tyčku, ať víte, kde bude rašit). On už nyní není ani moc dobrý (listy jsou tvrdé). Zdravím!
V letošním roce je všechno jinak.
Libeček právě na zahradě /u mne/ remontuje a roste jak na jaře. Výhony 25 cm vysoké, svěže zelené. Staré se teprve v srpnu odstřihly od země. Nechávají se vykvést jako pastva pro hmyz a na semena.
A kaštany na Olšanských hřbitovech krásně kvetou. Rostliny i stromy se vysílí, ale doufejmě, že snad zimu přečkají.
Zanedlouho zde snad budou i dvě sklizně norma.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.