Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Problém s libečkem

Od: cervicek2008* odpovědí: 7 změna:

Dobrý večer na libečku se mi objevili skvrnky a v nich dírky viz foto na jaře a vlétě v pohodě úplně čistý...děkuji za odpověď.

Problém s libečkem
Problém s libečkem #2

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

To je naprosto normální, libečku už "odzvonilo" ;). Je konec sezony a zatahuje se. Počkejte na jaro, zase vyraší a bude krásný. Já si právě trhám listy když je mladý a pěkný a suším si je. Má docela silné aroma i sušený.

cervicek2008*
hodnocení

děkuji za odpověď a souhlasím...

lidus*

shop.zahrady-rostliny.cz/... Zdravím všechny a dávám odkaz na rostlinu kterou jsem letos dostala jako "magi", musela jsem vyhledat co to je, vůbec jsem neznala. Libeček je podle mě aromatičtější¨.

ben®
hodnocení

2x

Dobrý den, jo jo, na libeček přišel podzim - letos je vše posunuté asi o měsíc, tak možná dříve. Až bude žlutý, tak ho kousek nad zemí ostříhejte a na jaře vyraší krásný a nový (a dejte si tam nějakou tyčku, ať víte, kde bude rašit). On už nyní není ani moc dobrý (listy jsou tvrdé). Zdravím!

hodnocení

2x
Mně to dělá každý rok. Takže když je pěkně narostlý, hodně toho ostříhám a dám do mrazáku.

remontace
hodnocení

2x

V letošním roce je všechno jinak.

Libeček právě na zahradě /u mne/ remontuje a roste jak na jaře. Výhony 25 cm vysoké, svěže zelené. Staré se teprve v srpnu odstřihly od země. Nechávají se vykvést jako pastva pro hmyz a na semena.

A kaštany na Olšanských hřbitovech krásně kvetou. Rostliny i stromy se vysílí, ale doufejmě, že snad zimu přečkají.

Zanedlouho zde snad budou i dvě sklizně norma.*ee*

hodnocení

0x

Počínající septorioza, houbová choroba. Pokud byste chtěl znát použitelný postřik, tak přípravek Signum.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]