Nejste přihlášen/a.
Do zahradního jezírka jsem již dvakrát nasadil rybičky. Cosi mi je požírá- celou násadu za 3 dny. Co to může být a jak se bránit?
zachráníme, ale musíme vědět více informací! 1. o jak velké jezírko se jedná? jak je hluboké, má výtok? 2. jaké druhy a v jakém počtu jste vysadili? Skutečně byly sežrány, nezahynuly? Máte kočky? Vyskytují se v blízkosti nějací hadi? Máte v blízkém okolí větší rybník, či tůňku? - předpoklám výskyt užovky... odpovězte a určitě se dopátráme nějakého řešení
Taky mě hned napadla kočka! Ale možností je víc .Každopádně bych nedával nějaký čas novou násadu. To co Vám je chodí požírat si to místo spojuje s pravidelným přísunem potravy.Podle mě kdyby zjístil,že tam už nic není časem by si odvykl tam chodit.
Přesně tohle jsem řešil minulý rok,ale nepřišel jsem na to myslím si,že to bude ale asi ta kočka
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.