Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde se ztrácí ryby v zahradním jezírku

Od: hanus* odpovědí: 8 změna:

Do zahradního jezírka jsem již dvakrát nasadil rybičky. Cosi mi je požírá- celou násadu za 3 dny. Co to může být a jak se bránit?

8 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

4x

zachráníme, ale musíme vědět více informací! 1. o jak velké jezírko se jedná? jak je hluboké, má výtok? 2. jaké druhy a v jakém počtu jste vysadili? Skutečně byly sežrány, nezahynuly? Máte kočky? Vyskytují se v blízkosti nějací hadi? Máte v blízkém okolí větší rybník, či tůňku? - předpoklám výskyt užovky... odpovězte a určitě se dopátráme nějakého řešení

stvlk
23.09.08 11:20
hodnocení

0x

Kočka

8976*

souhlas, lovec...

ukulele*
hodnocení

0x

tý jo, tak to je hustý, nám se ztratil i Hanus

nutt*
hodnocení

0x

máme doma jezírko ne moc velké ale když čas od času přinese brácha s tátou něaký ulovek dají ho napřed do jezírka a už kolikrát s nám stalo že najednou kapr v jezírku nebyl , nebo lezel kus od jezirka napr.: bez hlavy ,vidim to take na kocku mozna kunu

Hezký den >>NutT<<

jambus*
hodnocení

0x

Taky mě hned napadla kočka! Ale možností je víc .Každopádně bych nedával nějaký čas novou násadu. To co Vám je chodí požírat si to místo spojuje s pravidelným přísunem potravy.Podle mě kdyby zjístil,že tam už nic není časem by si odvykl tam chodit.

krulis*

Přesně tohle jsem řešil minulý rok,ale nepřišel jsem na to myslím si,že to bude ale asi ta kočka

alice*
Ryby v jezírku jsme měli 20 let a
dařilo se jim rozmnožovat.(Karasi a závojnatky. V loni během 3.měsicu zmizely všechny. Nasadili jsme nové asi 25ks., přes jezírko natáhli síť, aby tam nemohla kočka. Přes zimu vydržely i když s menší ztrátou. Přes léto ubývaly. Už není ani jedna i když je tam stále síť.Napadá mne jedině had.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]