Susil som cherry rajcata v susicke, cca 55 C. Posypane susenym oreganom, bez soli. Boli poriadne prezrale a po zbere boli cca 3 dni odlozene na papieri, kym som sa k nim dostal. Uz po troch hodinach asi polovica davky scernala vratane semien. Druha zostala pekna cervena so svetlymi semenami. Tie cierne maju zlahka nahorklu chut. Nic moc. Tie svetle vysli podla ocakavani. Predchadzajuce pokusy s rovnakym nastavenim vysli vzdy so zachovanim farby a dobrej chuti. Co mohlo prosim sposobit scernanie? Mohlo to byt napr. zacinajuce plesnivenie plodu ako stali v krabici? (Zopar plodov, ktore sa mi nepozdavali - napr. biela “pavucinka” leteli bez milosti.) Su takto scernale ususene plody pozivatelne, ci ich mam vyhodit?
No já nevím, ale říkáte, že Vám moc nechutnají. Tak to by bylo pro mne to první, co by mé dilema rozhodlo. Když mi něco nechutná a ještě ke všemu mám podezření, že je něco špatně, tak to vyhodím.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.