Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Odrůda révy vinné

Od: cesmina* odpovědí: 6 změna:

Na výletě jsem v jedné zahradě viděla modré hrozny velikosti 10-12 cm plné ztěsnaných ani ne 1 cm malých kuliček vína.Fotku nemám ,ale třeba někdo máte a budete vědět odrůdu..Děkuji.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

liska5
hodnocení

3x

My něčemu takovému říkáme Bago

jofa*
hodnocení

3x

Jen poznámku, což asi budete vědět, že to ani nemusí být konkrétní odrůda ale zcela jiná a pěkně zanedbaná. Stačí nechat keře napospas osudu, nestříhat, neudržovat, špatné stanoviště a máte zajištěny malé hrozny velké jako "broky".

vilik*
hodnocení

2x
Nechci vám brát iluze, ale na světě je mnoho desítek tisíc odrůd.
Pokud vím, tak v ČR seženete minimálně několik desítek odrůd.
Během času se nabídka mění, pěstitelé nabízejí nové "lepší" odrůdy, během deseti let se nabídka téměř obmění.
Každý návrh v tomto případě bude jen hádání.

cesmina*
hodnocení

Mě to zajímá čistě jenom ze zvědavosti,protože jsem takové hrozínky nikdy neviděla,tak jestli to třeba není nějaká stará odrůda.

jofa*

Muselo by se to vidět a nebo snímky keřů, hroznů, listů.

hodnocení

0x

Bude to nějaké zanedbané a staré "víno". A nebude dobré, protože to bude vevnitř samá pecička, obalená slupkou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]