Nejste přihlášen/a.
Taky máme na zahradě už dlouho stromek který nám koupila tchyně od svého známého sadaře, ale bohužel zapomněla název jablka, tak jsem obcházela známé s jablkem a vyptávala se co by to mohlo být za odrůdu. Několik se jich shodlo na odrůdě Rubín a protože naše jablka vypadají jako ta na obrázku zapojuji se do diskuze. Strom narostl do velkých rozměrů, jablka rostou v trsech i na slabých větvích. Sklízeli jsme včera, letos je všechno dříve zralé. Přivítám i jiné názory o jakou odrůdu se jedná.
Také by to mohl být Topaz. V každém případě je to krásné jablíčko. Zrovna se letos chystám přikoupit ovocné stromky a sama hledám nějakou dobrou odrůdu. Dnes jsem na trhu koupila jablíčka, 18 korun kilo. Vzala jsem jenom 2 kila a teď lituji. Tak dobrá a šťavnatá jablka jsem už dlouho neochutnala. Ale ta babka to neměla ani pojmenované. prostě je měla v bedýnce. Posílám foto jablíček, neví někdo jak se jmenuje? Je křehké a velmi šťavnaté. Chutí připomíná Jonagold.
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.