Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Krytina na pergolu

Od: davi108* odpovědí: 9 změna:
Dobry vecer
Mam otazku co byste doporucily na strechu pergoly,plech,sindel,onduline, nebo neco jineho?Dekuji

9 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

5x

Už jsem to tu několikrát prezentoval, mám trapez polykarbonát, lehce kouřové barvy s UV filtrem. Spokojenost, protože pod ním není takové horko, jako pod čirým, ale zároveň to stíní jen přiměřeně.

Ukázka zde:

Krytina na pergolu

hodnocení

1x

Já mám třeba na pergole polykarbonát a zatím spokojenost např. polykarbonat.cz/...

hodnocení

0x

Máme šindel a spokojenost..

kamca*
hodnocení

0x

Také se přikláním k polykarbonátu. Za mě je dobrý lexan – tercoplast.cz/...

Když už tu pergolu máte, tak do ní pusťte trochu světla ;) Jediná nevýhoda je, že po čase bude trochu zašpiněný, ale občas vylézt nahoru a odstrčit listy koštětem by neměl být problém. :)

hodnocení

0x

Máme polykarbonát mnoho let na pergole a to jen zčásti, zbytek pergoly je porostý vinou révou, která se táhne ze zahrady. Pergola je na dvoře přímo u zdi domku a dá se tam sedět i v dešti. Myslím, že se tomu říká "makrolon".

davi108*
hodnocení

Tak uz jsme dodelali, a jak ted postupovat? Polozit parozabranu,na krokve late? A patom laťě vodorovne? Jaky rozmer lati pouzit? A co je lepsi hrebiky nebo vruty? Pak prijde plech.
Krytina na pergolu #2

Jestli je to pergola, tak k čemu parozábrana a proč navrch plech, to má být pancéřová pergola? Nahoře vidíte, jakým způsobem a jakou krytinu jsem použil. A pro vaší potřebu existuje i něco jako plastové hřebenáče, pro rohové překrytí.

davi108*
hodnocení

Chceme plechovou krytinu,jiny neverime

Když chcete plechovou krytinu tak je celá tahle diskuse zbytečná. To jste to mohli udělat rovnou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]