Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Jak vyrobit závěsný držák pro křovinořez

Od: stringo® odpovědí: 10 změna:

Zdravím, potřeboval bych od nějakého šikovného kutila poradit, jak vymyslet a vyrobit nějaký držák na stěnu pro benzínový křovinořez. Vůbec mě nenapadá, jak ho "uklidit" aby nevytekl benzín z nádržky a nepřekážel mi pořád někde v dílně. Nejlépe pokud někdo má, tak fotka by byla super. Díky moc!

10 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

3x
hodnocení

Děkuji za inspiraci, vypadá to docela profesionálně vymyšlené *palec*

hodnocení

1x

Na chalupě, pokud ho používám denně nebo obden, mám ho prostě jen opřený v koutě (motorem dole). Nic z něho neteče. Pokud ho uskladňuji na delší čas, benzín z nádržky vylévám (v souladu s návodem).

hodnocení

Dobrý den, děkuji za odpověď, já vzhledem k malému prostoru potřebuji co nejvíce věcí pověsit na zeď. Na zimu zbytek paliva také vyleju, ale přes sezonu to tam nechávám a mě když otočím křivinořez motorem dolů, tak mi přes víčko kde je odvětrávací dírka odkapává benzín.

helin
hodnocení

0x
Mám ho pověšený pod stropem, dva lustr háky, kus drátu a háček ze závlačky, provizorium na furt. Jeden háček do očka na popruh, druhý za trubku u žací hlavy.
hodnocení

Děkuji za nápad *palec*

floro*
hodnocení

0x

Dva dvoustovkové a větší hřebíky vedle :D

V dřevěné kůlně rovnou do kůlny, v garáži do dřevěnédesky a přišroubovat

hodnocení

Tohle byl můj první plán, ale chtěl bych něco lépe vypadajícího. Asi se pokusím vyrobit ten držák z prvního příspěvku, vypadá na výrobu snadně, navíc má i odkládací háky na popruh a řeznou hlavu (já pod něho asi ještě udělám poličku na drobné příslušenství).

jurajjuraj*
hodnocení

0x

zalezi jake ma uchyceni, ja hodil na tram stare voditko od psa, na karabinku povesil krovinak a hotove

Já na to koupil dva háky co drží okap a je to ok. Cena do stovky a je po problemu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]