Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Výsev sadby do skleníku či ven?

Od: flodur® odpovědí: 4 změna:

Vypěstoval jsem na zkoušku sadbu pekinského zelí. Nyní se rozhoduji zda ji vysadit do skleníku nebo ven. (620 m/nm) poradíte?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

2x

Ven.

doplněno 14.08.18 20:06:

Nevím o čem jabraka píše. Pekingské zelí při dlouhém dni žene do květu, takže se seje v létě a v tuto dobu se sází. V pohodě snese mráz do -5.

hodnocení

2x

Jsem stejného názoru jako "pckop". A také dost dobře nerozumím odpovědi "jabraky". Dělá to na mne dojem, že to "jabraka" vyčetl někde na pytlíčku, ale špatně si to vyložil. ;)

Mě to na žádnou zeleninu ani nesedí. To není z pytlíčku, ale z hlavy.

jabraka*
hodnocení

0x

+Tato rostlina se seje od dubna do června podle toho,zda jde o odrůdu rannou či pozdní.Sklizeň pak od července do října.Nesnáší nízké teploty,proto se musí setí plánovat.Sadba jde předpěstovat v truhlíku,ale obvykle se seje do špetek,nebo řádků a jednotí.Vyžaduje zem v první trati,tedy na podzim hnojenou.Myslím,že teď už je na setí pozdě,hlavně pro velká horka.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]