Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Co je to za rostlinu?

Od: asparagus* odpovědí: 6 změna:

Dobrý večer,

potřebovala bych pomoci s určením téhle rostlinky, která nemá ani listy ani květy. Hledala jsem všude, ale marně. Děkuju za jakoukoliv odpověď...

Co je to za rostlinu?

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

moncici*
hodnocení

6x

Euphorbia tirucalli ( pryšec) rostliny.net/... jiho.ceskestavby.cz/... Já mám tenhle druh už pár let a je to kousek :)

Co je to za rostlinu? #2
asparagus*
hodnocení

Tý brďo... to je obr... díky moc... a hezký den!

moncici*
Není zač :) Ještě jsem si vzpomněla, švagrová od který mám klackovník, má dva druhy, ten co mám já a i ten co máte Vy, ten Váš neporoste do výšky, ale bude takhle viset a rozrůstat se, vlastě foto co poslal Jabraka hovoří za vše. Mě osobně očarovala tahle rostlinka tím že je tak jiná než ostatní a překvapilo mě, že patří mezi sukulenty a co je super, že je opravdu nenáročná*palec*. hezký den *slunce*

jabraka*
hodnocení

6x
Euphorbia je velice vhodná do paneláku.Je nenáročná na zálivku a při dobré péči je ji možno vypěstovat do obřích rozměrů
Co je to za rostlinu? #3

moncici*
hodnocení

2x
jiho.ceskestavby.cz/... rostliny.net/... před tím se vloudila chybička *hi*

moncici*
hodnocení

2x
Jo a ještě jedna poznámka...říkáme tomu po domácku "klackovník"

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]