Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Šáchor v jezírku - zežloutlé listy

Od: lm® odpovědí: 1 změna:
Mám vzrostlý šáchor,kdesi jsem četa,že mu prospěje dát ho na léto do jezírka,tak jsme ho tam dali,je tam "bloudivý stín",přesto listy zežloutly a vyrůstají nové paličky malých listů z každé té růžice několik,nevím ,co teď s tím.Mám ty zežloutlé ostřihat nebo to samo opadá?Neudělali jsme to blbě?Že by to do jezírka nepatřilo?Prosím o radu.

1 odpověď na otázku
Řazeno dle hodnocení

ukulele*
hodnocení

4x
Mohu-li se zeptat, kdy jste ho dali ven? A domnívám se, že se jedná o tzv. spálení rostliny - rostlina nebyla zvyklá na tolik světla, mě se to také stává, většinou ve snaze rostlinám ,,přilepšit,, a oni se mi mršky na sluníčku spálí...a k těm malým rostlinkám, šáchor chce zřejmě expandovat do širokého okolí, já bych to ostříhal, vyjmul z rybníčku, vrátil zpět do domu.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]