Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Škůdci na paprikách

Od: mildaivos11 odpovědí: 4 změna:

Zdravím, zná někdo tyto škodiče na paprikách a feferonech? Prohlížel jsem papriky jestli nemají mšici a uviděl jsem tam tyhle skoro_blechy . Už jsem jim připravil tabákovou lázeń. Nejlépe jsou vidět na videu ..děkuji předem za rady a názory na likvidaci :)

Škůdci na paprikách
Škůdci na paprikách #2

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

hodnocení

1x

3. obrázek sviluška. Tabáková lázeň? Chcete se otrávít nebo jste tzv. bio?

doplněno 31.07.18 21:02:

Vezmete prudký jed a v neznámé koncentraci, s neznámou ochranou lhůtou ho nastříkáte na papriky. Pak je někdy konzumujete jako vypěstované bez chemie. Dělejte jak umíte. Já bych to do pusy nedal.

mildaivos11
hodnocení

Myslím že tabák je šetrnější než chemické prostředky

Ta postřiková chemie je udělána tak, abyste se z toho neotrávil. Tabákovým jedem vlastní výroby (nikotin o neznámé koncentraci) se můžete otrávit naprosto bez problémů. Jinak chemie je všechno kolem nás - ten nikotin je také chemická látka. Vždy záleží pouze na nebezpečnosti (a ta je zde extrémně vysoká).

mildaivos11
hodnocení

Je to možný že mravenci si pochutnávají na těch sviluškách? *nevi*

Škůdci na paprikách #3

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:
Otázky na téma mšice na paprikách

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]