Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Kde jsou na prodej třešně v Praze nebo Plzni?

Od: sevo* odpovědí: 5 změna:

České třešně už nejsou, ale někde třešně z dovozu musí být, například předevčírem jsem je koupil u Vietnamců v Berouně. Byly drahé, ale byly. Ale nechce se mi jezdit do Berouna na blind. V Praze nebo Plźni někde nejsou?

5 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

an*
hodnocení

5x

Dnes jsem je viděla ve stánku s ovocem před Obchodním centrem Hostivař v Praze. Mají je tam každý den.

pohanka*
hodnocení

3x

Dnes jsem je viděla na trzích na Tylově náměstí Praha 2.

Tedy možná byly i na Jiřího z Poděbrad, tam jsou podobné trhy a na Andělu. Mají borůvky, meruňky, jablka, švestky a jiné, neštudovala jsem. Ale tím vedrem již bylo ve vzduchu cítit, že nějaké ovoce má namále.

hodnocení

1x

Nedávno byly a teď se prodejci asi zdvokli, dnes jsem je videěla za 199 u Vieetnamců.

aja1946® - No hlavně že píšeš kde to bylo.

jabraka*
hodnocení

0x

Asi všude budou z dovozu.V Berouně uř je měsíc po třešních.Znám tu lidi,kteří by je nechali zdarma na zahradě otrhat.Má souseda na zahradě,celý strom ozobali ptáci.

JABRAKA

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]