Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Pěstování rajčat

Od: firytka* odpovědí: 4 změna:

Dobrý den,.Mám zasazené rajské na balkoně.Je to jihozápad.strana. Začaly mně žloutnout spodní stonky. Co dělám špatně?

4 odpovědi na otázku
Řazeno dle hodnocení

rybana
hodnocení

1x

Myslím, že v tomto období je to normální, taky mi žloutnou spodní listy, odstraňuji je.

floro*
hodnocení

1x
Listy od spodu vyholuji. Je to normalni jev. Jsou to ty nejstarsi, asi uz nejsou tak produktivni a tak pro rostlinu potrebne. Neodstranujte ale moc brzo, rostlina si z nich jeste stahuje ziviny.

ben®
hodnocení

1x

Dobrý den, pokud opravdu dole žloutnou stonky, tak později zřejmě i zhnědnou a rostlina uhyne (asi uhnívá od kořenů vlivem velké zálivky). Pokud žloutnou spodní listy, tak to je u rajčat normální a navíc letos je příroda o měsíc posunutá, tak je to i dříve (takové listy můžete postupně odstranit). Zdravím!

hodnocení

0x
Stonky nebo listy? Spodní listy klidně odstraňte.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]