Nejste přihlášen/a.
Ahoj,
v r.1970 jsem odesla ze ZDS Spartakovcu,Poruba a nyni chci usporadat sraz k vyroci.
Hledam spoluzaka Bretu Strakose-nasi spoluzaci Theodor, Kakulidis ,Renee,Sarka,Iva.Jaromir Hanacik
ALFE! Těm, kteří byli v roce 1970 je dnes mezi 50-55 let a z mých vrstevníků si s počítačem tyká většina! A ti, kteří se jimi od počátku živili na rozdíl od dnešních "odborníků" i vědí, jak to funguje úplně hluboko vevnitř.
Mařenko, alf nemínil ROČNÍK NAROZENÍ 1970, ale ty, kdo okolo roku 1970 CHODILI DO ZÁKLADNÍ ŠKOLY.
A 50 Vám jednou bude taky .
no kdo končil ZDŠ v roce 70 tak tomu by dnes mělo být 55 s tolerancí roku. Ono hodně záleží co kdo dělá, třeba teta končila ZDŠ někdy v roce 66 a ještě před cca 3 lety lítala po Evropě jako konzultantka SAP protože se počítačům věnovala, dělnické profese v tomto věku moc kladný vztah k počítačům obvykle nemají.
doplněno 16.04.10 10:54:já končil o hóóódně let později a přesto tak třetina spolužáků o počítačích ví jen to že existují a dostat je přes spoluzaci.cz na sraz je nereálné ba ani email nemají a někteří ani počítač.
Cau ,jen na vysvetlenou,kdyby ten vzkaz nahodou cetl i spoluzak.Odstehovala jsem se v r.1970-v 10 letech,pak i ty a nikdo na tebe nema kontakt.Takze je fakt ,ze je to sraz 50-tniku .Na spoluzacich jsem Bretu nenasla
Diky za radu.Zkousela,ale nevim jestli spravne nebo taky je mozne,ze Breta tyto stranky nenavstevuje.Jak mi odpvedel nekdo jiny,uz jsme za zenitem.Jesti se vam chce,zkuste mi poradit jak na to diky.Hana
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.