Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Hledám Janu Kasalovou 1962

Od: kacena* odpovědí: 7 změna:

Hledám bývalou ženu ohledně vypořádání majetku.Prý se zdržuje v Praze v nějakém erotickém podniku .Již 2 roky o sobě nedává vědět.

doplněno 30.03.10 18:40:

toto je foto které zaslala synovi z něhož je vidět ,že to s tou erotikou je asi pravda

Hledám Janu Kasalovou 1962

7 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

sebod*
hodnocení

3x

kaceno. Já si spíš myslím, že chcete svojí ženě udělat ostudu. *cert*. To je její problem, kde pracuje. To tady nemusíte hlásat *hej*. Určitě znáte její rodné číslo, tak zkuste hledat za jeho pomoci. Určitě ji tak najdete dříve. *bzum*

doplněno 30.03.10 19:11:

No, třeba ta policie by pomohla. Nahlašte ji jako pohřešovanou a oni Vám ji najdou.

kacena*
hodnocení

A můžete mi poradit kde mám hledat .už to dělám 2 roky .Toto byl první kontakt který udělala a naši synové dělají to samé.

pepyk93*

Kde hledat? Co zkusit hledat v těch zmíněných podnicích...;)

kacena*
hodnocení

Pane nejsem z Prahy a díky tomu že není k nalezení já musím dělat a dělat abych zaplatil co vše způsobila .Syn to na policii již zkoušel ale jelikož je již plnoletý tak nepochodil.Její schovávání má svůj důvod.Nehledám jí pouze já a synové ale i věřitelé

sebod*

Věřte tomu, že věřitelé mají takové páky, že ji najdou

kt8d5*
hodnocení

2x

Co se takhle obrátit na policii? Teda ne Vy ale synové, že pohřešují maminku. Pro policistu s přístupem do registru obyvatel je to otázka 2 minut. Ať děti zajdou na místní oddělení v bydlišti a zeptají se. Možná natrefí na příjemného poldu, který se ani nebude moc ptát :). A nebo zkusit místní úřad. Jeden čas se to snad provádělo za 50,- Kč ale to fakt nevím.

repak*
hodnocení

0x

No, pochybuji, že v erotickém podniku by měli takovéhle záclony a kytky. Ta fotka je evidentně z domácnosti udržované ženou.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]