Nejste přihlášen/a.

Přihlásit se do poradny

Natural Pharmateum

Od: radek* odpovědí: 6 změna:

Dobrý den chci se zeptat co mam delat kdyz jsem si u firmi natura Pharmateum center obednal zkusebni balicek za 45 kc s tim ze mi nic dalsiho nebude posilano,ale opak je pravdou prisli mi jeste dva balicky.Pres neustali nalihani mi byli zruseny obednavky,ale ted po me chcou penize ale nechapu proc kdyz jsem si obednaval od nich akorad vzorek s tim ze kdyz budu spokojen s omegou budu ji odebirat dal,ale nebyl jsem a ted mi chodi upominky.Co mam delat prece je nebudu podporovat v takovich lumparnach co delaji s lidma.Prosim co mam delat a hlavne jak postupovat.

6 odpovědí na otázku
Řazeno dle hodnocení

kytka*
hodnocení

0x

u takových to nabídek posílají automaticky další a další balíčky, pokud písemně neoznámíte, že si nepřejete již nic zasílat. Také se mi to stalo.

marenka*
hodnocení

0x

Dostáváte balíčky jak?

1. Do schránky: nic neplaťte, neříkejte že jste ve schránce cokoli měl. Nemohou Vám dokázat, že jste balíček do schránky dostal, tudíž není co zaplatit.

2. Doporučeně-pošta-do vlastních rukou: tohle mne taky naučila sama dnešní doba. Než si něco převezmu, zeptám se odkud balíček pochází. Pokud neznám odesilatele balíčku, balíček nepřeberu.

radek*

No jo ale co pak mam delat s tema upominkama,vyhrozuji mi ze na me podaji zalobu.V zivote jsem jim nic nepodepsal o prevzeti jaky koliv zasilky.Co mi muzou udelat kdyz jim to nezaplatim a jak se mam branit.

papene*

*bzum*Taky jsem měla to samé.Bylo to v kaslíku.Zavolala jsem, že nic nechci a platit nebudu.Chtěli jen balíček poslat zpátky.To jsem udělala a je klid*uf*.Balíček byl vrácen na jejich náklady.*placni*

hodnocení

0x

Mamince to taky přišlo - vzorek za symbolickou cenu, varovala jsem ji, ale ona se neumí takovým přímým direktům bránit. Bylo tam v letáku uvedeno něco že pokud nechce další zásilky, musí to písemně odmítnout. Nedala si říct, zaplatila 45 Kč, otravovala se s užíváním Omegy a smolila písemnou výpověď zasílání dalších vzorků...

Určitě tam nebylo napsáno, že Vám nic dalšího nepřijde. Oni to schválně píšou trochu zašmodrchaně, ale tohle si docela pamatuju. Pokud zaplatíte, budou Vám posílat další dávky, dokud to písemně nevypovíte.

kytka*

Musíte jak jsem již psala výše ,napsat dopis ,že vysloveně žádáte ,aby Vám nic nezasílali, že jste si nic neobjednal a nikdy nic nepřevzal,že nemají co upomínat.. Pošlete to doporučeně, ať máte doklad.

Přihlásit se k odběru odpovědí z této otázky:

Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.

Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.

Copyright © 2004-2025 Poradna Poradte.cz. Všechna práva vyhrazena. Prohlášení o ochraně osobních údajů. | [tmavý motiv]