Nejste přihlášen/a.
Zdravím. Už delší dobu si kladu otázku kam se oba poděli. Byli tady předtím každý den. Nevíte to někdo? Specielně u Hopa mne to překvapuje, protože když tady byla kdysi dávno přetřásána účast na poradně, tak to byl právě on co tvrdil že je tato poradna ze všech nejlepších a že i on se občas podívá jinam, ale ne na dlouho. Tak jestli se mu třeba něco nestalo, že už sem vůbec nechodí. Babajaga byla na dovolené, ale ta už dávno skončila, tak kam se nám poděla? Díky, jestli někdo něco ví.
Hop už tu není dlouho, babajaga tu byla předevčírem... Chcete-li ukojit svou zvědavost, oslovte je vnitřní poštou.
Jojo, cloumá se mnou zvědavost. Babějaze napíši, ale Hopovi ne. S tím jsem se tak dobře neznala, abych se ho mohla vyptávat. Tak jsem si myslela, že někdo něco ví.
- jancaak -
- že jo? - taky se na mne nikdo nikdy nezeptal ... a "radím jako ďas !"
- eulalie -
no - jako důchodce se snažím "trumfovat" nad drzými výpady alespoň slovně, když už fyzicky ani jinak nemůžu - ale často bývá dotaz včetně odpovědí odstraněn - takže ani ten slovní "triumf" nám staříkům (podkopávaným) není dopřán ! - drzí spratkové se mohou tlemit do sytosti. Měli bychom taky mít možnost si zanadávat, když už je sem takový příspěvek vložen !
suzy -
děkuju - že si vzpomeneš - ale vážně - kdybych umřela, tak se to stejně nemá kdo jak dozvědět, protože se s nikým nekamarádím a myslím, že takových je nás tu víc. Ale vždy mne potěší, když je nějaký zajímavý rádce postrádán, protože jsem si taky některé více oblíbila.
Že jo, Čuldo. Taky radím o sto šest, ale když se na chvíli odmlčím, nikdo si toho ani nevšimne. Jojo. Ale co se paní Babajagy týká, myslím si, že ji zamrzely zdejší výpady kolemjdoucích proti důchodcům, jednu dobu to tady hodně vřelo. A ani se jí nedivím, bylo to dost drsné.
Eulálie, když se na chvíli odmlčíš, tak si myslím, že tě nic nezaujalo. Mně se to také hodně často stává.
Suzymon, já jsem to myslela ve srandě, nemusíte se omlouvat... . Totiž nějak tak skromně předpokládám, že tu nesmazatelnou stopu po sobě nezanechávám. Hopa si pamatuji, je fakt, že tu už opravdu dlouho nebyl, ačkoliv jednu dobu byl hodně pravidelným přispěvatelem.
No já se teda omluvám těm, na které jsem se nezeptala, . Abych pravdu řekla, tak jsem na tom stejně, ne-li hůře. Když na několik měsíců zmizím já, tak se zeptala jenom zavinác a dokonce dostala odpověď od zwiky, že ať si sem kde jsem, že tady alespoň neprudím...
Babajaga mne napadla proto, že tu byla opravdu každý den a najednou ticho po pěšině. U hopa mne to překvapilo z jiných důvodů.
To je tak ,když chybí ta přehledná statistika , tam se mrklo a hned se vědělo kdo tu kdy byl naposled
hejkálku
- já už to taky takhle umím hledat - už jste mne to taky naučili - ale je až "dojemné" , jak si vy - šéfové - umíte zrušení Top žebříčku hezky obhajovat ! Samozřejmě žertuju, nic ve zlém - ale původní žebříček byl přehlednější, takže se nedivte, že mnoho přispěvatelů po něm "pláče" !
Hejkálku , zaregistrovaný jsem , jen se někdy kvůli časové tísni nepřihlašuji ,(layborrr)
spíše se mi jedná o to , že když registrovaný tady na žádnou otázku neodpovídá - tak NENÍ na co kliknout - .
Dobrý den, to, že původní statistika byla přehledná a prospěšná, je jasné. Ovšem, patrně to byl ten důvod, proč již není dostupná (pouze má spekulace). To vyhledání nějakého nicku se může urychlit tak, že otevřete libovolnou otázku a tam kliknete na libovolný profil. Po jeho zobrazení se v adresním řádku prohlížeče přepíše konec adresy na nick hledaného. Ovšem, musí se znát jeho přesný tvar (což u některých složitějších nicku je asi problematické). Zdravím!
Babějaze jsem napsala do vnitřní pošty, ale už je to třetí den a zprávu zatím neotevřela. Tak uvidíme, ale ona mi určitě něco odpoví. A Hop by se určitě také ozval rovnou do této otázky, kdyby sem zavítal. Tak budeme čekat dál. Já vím, že jsou i jiní, kteří sem nějak přestali chodit, ale někteří z nich to před odchodem napsali a vysvětlili. Babajaga to neudělala a ani Hop. A ti patří mezi hodně "staré" a věrné rádce. Proto jsem se nad tím pozastavila. Ale z druhé strany chápu, že je to jejich soukromá záležitost a každý se hned nevykecává jako třeba já...
Neneseme odpovědnost za správnost informací a za škodu vzniklou jejich využitím. Jednotlivé odpovědi vyjadřují názory jejich autorů a nemusí se shodovat s názorem provozovatele poradny Poradte.cz.
Používáním poradny vyjadřujete souhlas s personifikovanou reklamou, která pomáhá financovat tento server, děkujeme.